Quote:
dokumentasi "VERSI" elektronik-ku ini bermaksud membiasakan menggunakan " LESS PAPER " ,serta "PENGHORMATAN ATAS KEBEBASAN BERPENDAPAT,BEREKSPRESI,& BERKREASI," utk menyampaikan informasi,dalam "AKTIVITAS HARIAN".. beberapa "ada" yang dikutip dari berbagai sumber yang *inspiratif* jika ada yg kurang berkenan mohon dimaklumi,jika berminat utk pengembangan BloG ini silahkan kirim via email. mrprabpg@gmail.com...Thank's All Of You

running text

Search This Blog

sudah lihat yang ini (klik aja)?

Wednesday, February 22, 2012

Ruwe Up In Zuid-Sumatra

PALEMBANG :Prijs van ruwe palmolie (CPO) in Zuid-Sumatra, woensdag Rp7.647 per kilogram boekte een stijging ten opzichte van de vorige week enige Rp7.484 per kg.
Hoofd van de verwerking en afzet van de plantage, Plantage Bureau van Zuid-Sumatra, Ir Minarsih in Palembang, zei woensdag de prijs van ruwe palmolie (CPO) in dit gebied in de afgelopen maanden is niet stabiel en voortdurend veranderen.

Dit komt omdat prijsveranderingen zijn in de overeenkomst genoemde vergaderingen worden twee keer per maand plaats tussen de makelaar met een aantal plantenbakken op dit gebied, en steken met de marktprijs van de CPO in het buitenland.
CPO de prijzen in Zuid-Sumatra voor deze nog steeds vasthouden aan de overzeese markt, zoals de meeste van de resultaten van een van de goederen geƫxporteerd naar consumerende landen, zei hij.
Ten aanzien van de CPO naar het buitenland marketing, aldus Central Statistics Agency (BPS) Sumatra, Zuid-Sumatra CPO export januari-november 2011 geproduceerd 53.737 miljoen dollar aan buitenlandse deviezen of omlaag in vergelijking met dezelfde periode in 2010 bereikte 58.892.000 dollar.
Hoofd van het Centraal Bureau voor de Statistiek van Zuid-Sumatra, Haslani Haris, afzonderlijk gezegd dat de totale inkomsten in buitenlandse valuta van niet-olie-export Sumsel periode van januari tot november 2011, die 4.293 miljard dollar bereikt, verkregen via een aantal van de grondstoffenprijzen.
Hij voegde eraan toe dat het aantal niet-olie-export van grondstoffen Sumsel periode van januari tot november 2011, de valutamarkt is goed voor het grootste deel van de rubber nog steeds de moeite waard is 3.647 miljard dollar, gevolgd door kolen 112.490 miljoen dollar, en de CPO in de derde positie met een waarde van 53.737 miljoen dollar.
Minarsih stelt verder naast het produceren CPO Sumatra ook ruwe olie palmvruchten (FFB) produceert als grondstof.
Daarom is de ontwikkeling van CPO prijzen zijn zeer invloedrijk op TBS berubahan verkoopprijs op het niveau van het landbouwbedrijf, zei hij.
TBS prijzen op het niveau van de landbouwbedrijven op dit moment gekoppeld Rp1.581 per kg, ook toegenomen ten opzichte van eerdere Rp1.547 alleen, 00 per kilogram.
Ondertussen CPO en FFB handel worden gebracht, wordt geproduceerd door middel van het totale areaal van oliepalmplantages in sommige producerende gebieden in Zuid-Sumatra tot bijna 600 duizend hectare te bereiken.
Een aantal van palmolie produceren regio in Zuid-Sumatra, onder andere in Komering Ogan Ilir, Ogan Komering Ulu, Muaraenim, Lahat, Pagaralam, Musirawas, Musibanyuasin en Banyuasin wijk, en waaronder een aantal in de Stad van Prabumulih.
 (es/ES/bd-ant)B-D

No comments:

cari apa aja di OLX

Sponsor By :

TEMBAKAU DELI

Hobies

Momentum