Quote:
dokumentasi "VERSI" elektronik-ku ini bermaksud membiasakan menggunakan " LESS PAPER " ,serta "PENGHORMATAN ATAS KEBEBASAN BERPENDAPAT,BEREKSPRESI,& BERKREASI," utk menyampaikan informasi,dalam "AKTIVITAS HARIAN".. beberapa "ada" yang dikutip dari berbagai sumber yang *inspiratif* jika ada yg kurang berkenan mohon dimaklumi,jika berminat utk pengembangan BloG ini silahkan kirim via email. mrprabpg@gmail.com...Thank's All Of You

running text

Search This Blog

sudah lihat yang ini (klik aja)?

Tuesday, February 21, 2012

Cane Farmers Association van de Republiek Indonesië klagen houding PTPN II

De maatschappij is opgenomen in de Republiek Indonesië Suikerriet Growers Association (APTRI) en Langkat Deli Serdang regentschap, Noord-Sumatra provincie klaagden dragen hun suikerrietvelden in de tuin pastinaak door PT Nusantara Plantation (PTPN) 2.
"Het voordeel wordt verminderd soms zelfs boeren geld te verliezen", zegt voorzitter Benny APTRI Deli Serdang Aritonang in Medan, maandag de 20 februari 2012.

Tenminste, Benny zei, zijn er 100 hectare grond in Deli Serdang PTPN 2, die oorspronkelijk werd verpacht aan boeren, maar niet verder en zal naar verwachting worden overgebracht naar de tuin zoet.
Omgerekend een van de locaties werden gevonden in aangrenzende plantages van suikerriet verwerkingsbedrijf in Sei Semayang, Sunggal District.
"We waren verrast omdat het riet wordt omgezet in een tuin in de buurt van het zoete suikerriet verwerkingsbedrijf. Wat zoete aardappel verwerkend bedrijf zou er worden gebouwd," zei hij.
Volgens hem kan de overdracht van een tuin riet veroorzaken cassave boeren niet te planten op basis van de gewenste hoeveelheid.
Hoewel vaak schade veroorzaken, maar het kan niet veel doen vanwege de gepachte grond is eigendom van PTPN 2.
"Degenen die rechtmatigheid. We niets kunnen doen," zei hij.
Hij toegevoegd, naast worden omgezet in een tuin zoet, werd gesteld indien de suikerrietvelden in China Reed, zilverlaagje District ook worden omgezet in tabaksplantages.
Het aantal suikerplantages af te leiden is de totale oppervlakte van 189,4 hectare dat de boeren ingehuurd om de economie te verbeteren.
Hij zei dat hij verbaasd was, omdat de over te dragen grond wordt alleen beheerd door boeren, niet het land, dat is verhuurd aan ondernemers die lid zijn van coöperatieve oplossingen Enterprises (KSU).
"Alleen de boeren gehuurde grond worden omgezet, dat werkgevers niet beheersbaar (overgedragen)," zei hij.
Voorzitter APTRI Langkat Nasuhan beweert ook te weten te dragen van een land dat in een zoete tuin is omgezet sinds 2011.
"Er zijn 118,64 hectare in Kuala Honey", zei hij.
Volgens Benny Aritonang dunne winst, boeren krijgen slechts een dun winst in het beheer van suikerriet velden worden gehuurd van PTPN 2 tot nu toe.
Om tot wel 80 ton, moet de boer voor te bereiden een kapitaal van Rp22, 5 miljoen met een perceel lease details Rp1, 5 miljoen, Rp 4.000.000 suikerriet zaden, meststoffen en pesticiden Rp 4 miljoen grondbewerking RP5, 5 miljoen, maar ook houtkap en transportkosten RP7, 5 miljoen.
Hoewel de productie van 80 ton, maar niet alle tot boer behoren als gevolg van 35 procent moet worden ingediend bij de juiste PTPN seconden lease-overeenkomst.
Indien verkocht, wordt het riet gewaardeerd maar liefst 80 ton Rp43, 2 miljoen en verdiende slechts 65 procent die is Rp28, 08 miljoen.
Als u zich snijdt de volledige kosten van de productie en de houtkap-en transportkosten mencapau Rp22, 5 miljoen, boeren alleen ten goede komen Rp 5, 58 miljoen.
"Een paar maanden van het werk, de boeren slechts een dun winst uit te halen," zei hij.(Ant)

No comments:

cari apa aja di OLX

Sponsor By :

TEMBAKAU DELI

Hobies

Momentum