Quote:
dokumentasi "VERSI" elektronik-ku ini bermaksud membiasakan menggunakan " LESS PAPER " ,serta "PENGHORMATAN ATAS KEBEBASAN BERPENDAPAT,BEREKSPRESI,& BERKREASI," utk menyampaikan informasi,dalam "AKTIVITAS HARIAN".. beberapa "ada" yang dikutip dari berbagai sumber yang *inspiratif* jika ada yg kurang berkenan mohon dimaklumi,jika berminat utk pengembangan BloG ini silahkan kirim via email. mrprabpg@gmail.com...Thank's All Of You

running text

Search This Blog

sudah lihat yang ini (klik aja)?

Wednesday, February 22, 2012

burgers van de bezette landen hinai PT. Buana Estate

Honderden boeren Village District Tamaran Hinai, Langkat regentschap, Noord-Sumatra, oliepalmplantage land bezette oppervlakte van 20 hectare, die was bezet door PT Buana Estate.

"Ons land is bezet land die behoren tot dorpelingen in overeenstemming met het besluit van de minister van Binnenlandse Zaken", zei een boer, in het district Supriadi Hinai, dinsdag de 21 februari 2012.

Hij legde uit, voor dit land in het conflict tussen de boeren en plantage Buana Estate.

Maar de laatste tijd, is uit het land certificaat, in opdracht van vijf personen, en de belasting wordt gedragen door de Village Tamaran, zei hij.

Als dit is het gebied van 20 hectare grond geschillen in het belang van de gemeenschap, en waarom er een certificaat ten behoeve van eigen grond ", zei Supriadi.

De burgers van feiten die zijn gepleegd boeren, was een dialoog tussen de boeren en tuinders PT Buana Estate, dat hoofd vergemakkelijkt en Kapolsek Hinai.

Echter, de vergadering niet vinden van een overeenkomst, dus het brak zomaar, zonder enige duidelijkheid.

De boeren gepland hun klachten direct bij hun lot in de Stabat Langkat Regent, woensdag (22/2), zei Supriadi.

Zowel in de actie, bewoners ook een wegwijzer op de bezette land.

Ondertussen tientallen veiligheidsagenten van de PT Buana Estate kijken op het horloge, zonder dat een verbod op de acties van de boeren.

Politie en militairen maar ook voor het geval dat, om de botsing te anticiperen, tussen burgers en de PT Buana Estate.

Van de PT Buana Estate gezegd, het land is buiten de Right (HGU), maar zoals afgesproken met de leiding van de regering tijdens het bloggen Langkat, is het land nog steeds gebruikt door telers.

Op het land zijn er palmbomen, en de resultaten voorgelegd aan de regering van Langkat, ten behoeve van scholen en internaten.(Ant)/EKsp

1 comment:

Anonymous said...

When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment
is added I get three emails with the same comment.
Is there any way you can remove people from that service?
Thanks a lot!

Feel free to surf to my website ... zombie catchers cheats ios

cari apa aja di OLX

Sponsor By :

TEMBAKAU DELI

Hobies

Momentum