MEDAN : De prijs van ruwe palmolie, of "ruwe palmolie" in de lokale markt deze week verder gedaald tot een Rp9.209 per kilogram, naar aanleiding van de koers op de valutamarkt liet ook een trend aan het verzwakken is.
"Op 19 maart 2012 voor de overbrenging van ruwe palmolie prijzen 1147 gesloten april 2012, 50 dollar per ton van 09 maart 2012 nog steeds 1162, 50 dollar", aldus vice-voorzitter van de Eerste Indonesische Palm Oil Board (DMSI), Derom Bangun, in Medan, Vrijdag de 23 maart 2012.
"Dus niet verbaasd zijn als de veilingprijs van CPO in de Joint Marketing Office (KPB) en PT.Perkebunan Nusantara (PTPN) viel ook in Rp9.209 per kilogram Rp9.473," zei hij.
Hij ontkende dat de daling van de prijzen als gevolg van het protest of de dreiging van afwijzing aankopen uit de Verenigde Staten (VS).
"De Amerikaanse markt is niet te groot is. Grootste export CPO wereld naar India, China en Europa", zei hij.
Prijsverlagingen te wijten aan verschillende factoren, zoals de prijs van ruwe olie en de vraag in de markt en de productie van plantaardige oliën.
"Ondanks de dalende trend, maar dacht dat de prijs zou weer omhoog," zei hij.
De prijzen hoger zullen zijn dan verwacht als de vraag stijgt ook weer naar, maar het aanbod is nog steeds niet veel, ook.
Beschuldigingen werden gezien de toegenomen vraag ook zal hoger blijven dan de aankoop van CPO in de lokale markt.
CPO de prijzen boven 1100 dollar per ton wordt ook beschouwd als vrij duur, omdat het voorspelt een gemiddelde prijs van dat product in 2012 bedroeg slechts US $ 1050 in het bereik 2011-1100 dollar per ton.
Ondervraagd over, Indonesië palm olie-embargo door de Verenigde Staten, aldus Derom, naar verluidt als gevolg van bezorgdheid blijven concurreren met soja-olie handel.
Amerikaanse ministerie van Landbouw en Handel zal voorzien CPO emissie-eisen voor een minimum van 20 procent biodiesel, gerekend vanaf de opening van de plantage gebied om een proces van ruwe palmolie zijn.
Voorzitter van de Indonesische Palm Oil Palm Growers Association (Apkasindo) Anizar Simanjuntak, zei dat de regering moet bereid zijn om te protesteren en zelfs andere landen boycotten de nationale CPO bochten.
"Als een van de grootste palmolie producerende landen van de wereld, Indonesië moet de moed hebben om boos te zijn als je blijft bedreigd embargo hebben," zei hij.
Apkasindo klaar om de overheid helpen om de beschuldigingen te verduidelijken zijn niet voor Indonesië CPO plantages gezien het feit dat de meeste nationale land dat eigendom is van boeren, zei hij.(ANt)/Eksp
No comments:
Post a Comment